2014. december 03., szerda 11:24

Assassin's Creed Rogue - tökéletes ajándék karácsonyra!

Írta: 
Értékelés:
(1 szavazat)

Ha te is Playstation 3 tulaj vagy, esetleg szereted az Assassin's Creed sorozatot, a Rogue-t kérd azonnal, nem fogod megbánni.

Már biztos mindenki tudja, hogy az Ubisoft idén két AC-t küld harcba a karácsonyfák alá, a Rogue PS3-on, míg az Unity PS4-en próbálja meg elszórakoztatni a játékosokat. De sikerül-e nekik? A Rogue-nak biztosan!

A GamersRoom jóvoltából a Rogue-t tesztelhettük és totálisan igaznak bizonyultak az előzetes hírek. A Rogue összegyűjti mindazt, amit a játékosok jónak találtak az előző részekben (pl. tengeri csaták), új és kimondottan szimpatikus főhőst, Shay Cormac-et kapunk a kezünk alá, ráadásként pedig az Észak-atlanti Óceánt.

A hajónk, ezúttal Morrigan, úgyanúgy fejleszthető, illetve ismét van vadászat és tárgykészítés (craftolás). Ráadásul most nem asszaszinok, hanem templomosok leszünk, legalábbis a történet ezt ígéri.És persze kismillió mellékküldetést, amik gondoskodnak róla, hogy nehogy észrevegyük, mennyire rövid is a fő történetszál.

Az erdős vadászat részt is sikerült valamennyire kiszámíthatóvá tenni, már nem olyan zsibbasztó az erdőben a különféle tárgyak hajkurászása. És a tengeri rész persze megint zseniális, tovább is fejlesztették a Black Flag rendszerét, némi jéghegyekkel megfűszerezve. Szinkronizálni, ami a játék egyik legnagyobb dobása (főleg utána a jump of faith) természetesen most is kell.

És szerencsére a jelenben-jövőben zajló cselekményszál elég kevés, nekem konkrétan kirohadt az agyam a korábbi részeknél, amikor hirtelen a jelenben kellett Desmonddal akciózni kicsit. Annyira nem hiányzik ez bele, kiváncsi vagyok, mikor veszi észre az Ubisoft.

Szóval az Assassin's Creed Rogue remek karácsonyi ajándék - persze csak ha nem utálod a máfajt csuklóból - beszerzéséhez pedig a GamersRoomot ajánljuk, akiknek, kvázi mint konzolos haverokként, szinte mindenhez van jó tanácsuk!

Megjelent: 1137 alkalommal
Tovább a kategóriában: « GTA V Playstation ismertető

Szólj hozzá!

0
Felhasználási feltételek.

A beszélgetés résztvevői:

Hozzászólások (1)

  • Alaphelyzet
  • Cím
  • Dátum
  • Véletlen
még több Tartsd a SHIFT-et lenyomva az összes cikkért mind

Szia!

Kód

Ki van itt

0 tag and 107 vendég online

Aktív klubok

Híreink

Playstation 4 Pro

2016. szeptember 08 in Playstation 4

Tegnap a Playstation Meetingen végre bejelentették azt, amit nagyjából mindenki tudott, akit érdekel a Playstation 4, nevezetesen hogy hamarosan már…

Mafia III - egy rakás videó!

2016. augusztus 12 in Playstation 4

Az év egyik sikerjátékáról máris rengeteg videó látott napvilágot. Megjelenés: 2016. október 7. Hat darab videó a folytatásban!

Brutálisan szép videók a Battlefield 1-ről

2016. augusztus 07 in Playstation 4

Brutálisan szép játék lesz a Battlefield 1 PS4 gépeken. Nézd meg a videókat a folytatásban és nem fogsz hinni a…

Resident Evil 5 PS4 gépre is!

2016. július 15 in Playstation 4

A magunk részéről üdvözöljük azt a folyamatot, amikor legendás PS3 játékok kerülnek át a PS4 nyújtotta felbontásra. A Resident Evil…

Kratos visszatér PS4-re is!

2016. június 14 in Playstation 4

Egyik kedvencünk, Kratos természetesen PS4 gépeken is tiszteletét teszi! Nézd meg a majdnem tíz perces E3 trailert, leesik az állad!

Facebook