2009. november 25., szerda 10:11

CoD 6: Modern Warfare 2 Kiemelt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Playstation

Ha november, akkor új Call of Duty. Ha új Call of Duty, megint minden rekord megdől. De lássuk, mi van mögötte.

Az Infinity Ward saját bevallása szerint 50 millió dollárt költött fejlesztésre és 150-et reklámra. Ennek (is) köszönhetően már jóval a megjelenés előtt a Modern Warfare 2-ről beszélt mindenki. Aztán sorra dőltek a rekordok: már megjelenés előtt szétfeszítették a hazai torrentezők a magyar internetet, persze mindenki vadul downloadolt. Aztán jött a november 10 és a CoD6 egy nap alatt hozott 310 millió dollárt, majd a következő öt napban összesen 550 milliót. Ezzel még a mozifimek sikerét is lenyomta, a Harry Potter és a félvér herceg csak 394 millió dollárt kalapozott össze.Ebben az őrületben talán nem sokan emlékeznek rá, de az IW úgy indult, hogy néhány programozó úgy gondolta még 2003-ban, hogy az EA rossz irányba viszi a Medal of Honor szériát. Csúnyán összevesztek, kiléptek és a Call of Duty első részében megmutatták, ők mit értenek hárobús FPS alatt. Ez annyira jól sikerült, hogy köröket vertek az Electronic Arts akkori üvöskéjére, a Medal of Honorra.


A diadalmenet azóta tart, a konkurrens sorozatot rég elfelejtettük, a játék minden évben tarol. Nincs ez másképp 2009-ben sem. Ugyan nagy fejlődést ne várjuk ebben az évben, a Modern Warfare receptúrája azonban megint működik. Folyamatos és hihetetlen tempójú akció, zseniális pályák, szkriptelt (előre megírt és leprogramozott) jelenetek váltják egymást, pont ahogy megszoktuk.


Az IW idén talán kicsit merészebb volt a pályatervezésnél, bekerült egy politikailag hát nem túl szép pálya is, itt egy orosz repülőtéren kell utasokat likvidálni. És ahogy az már ilyenkor szokott lenni, Oroszországban természetesen azonnal betiltották a programot és emberjogi szervezetek össze-vissza törik magukat, úgy tiltakoznak. Ezzel valójában a játékot reklámozzák, hihetetlen, hogy ők még nem jöttek rá.


A terroristás jelenet:
A menü tovább tisztult, bekapcsoláskor már csak három választásunk van: Spec Ops, ez az idei újítás. Apró miniküldetések, mindegyikért csillagokat kapunk, amikkel további küldetések nyithatók. Érdemes kipróbálni, remek szórakozás. Aztán jön a kampány, ami az, ami. A zseniális pályákat egy nem annyira zseniális történet fogja össze, az előző azért jobb volt. Ezt követi a Multiplayer, ezt még nem tudtuk kipróbálni.


És egy átlagos pálya a Cod6-ban:


A cucc idén is kihagyhatatlan, az Infinity Ward nem tette tönkre az arany tojást tojó tyúkot.
Végül egy Call of Duty paródia, hogy szép legyen a napunk:
Megjelent: 4624 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. máj. 14., hétfő 16:17

Szólj hozzá!

0
Felhasználási feltételek.

Hozzászólások

  • Még nem érkezett hozzászólás
  • Alaphelyzet
  • Cím
  • Dátum
  • Véletlen
még több Tartsd a SHIFT-et lenyomva az összes cikkért mind

Szia!

Ki van itt

0 tag and 28 vendég online

Aktív klubok

Híreink

Uncharted: The Lost Legacy

2017. június 13 in Playstation 4

Sokan örülünk neki, hogy a sorozat újabb elemmel bővül, a Lost Legacy-vel, ami eredetileg DLC-nek indult, aztán véletlenül annyi lett…

Assassin's Creed Origins

2017. június 12 in Playstation 4

Az október 27-én megjelenő Assassin's Creed Origins E3 videója elképesztő lett! Gyorsan nézd meg te is!

Far Cry 5 trailer!

2017. máj. 26 in Playstation 4

A 2018. február 27-én megjelenő játékhoz brutális videót küldött az Ubisoft! Tényleg érdemes megnézni, elképesztően néz ki!

Red Dead Redemption 2 csak jövő tavasszal!

2017. máj. 24 in Playstation 4

A PS4 tulajok karácsonykor még nem, legkorábban 2018. tavaszán vehetik kézbe a Red Dead Redemption 2-t, tudatta közleményben a Rockstar.…

Injustice 2 már a boltokban!

2017. máj. 16 in Playstation 4

A szuperhősös Tekken már kapható PS4-re, amíg beszerzitek, nézzetek meg 36 óra videót, a folytatásban!

Facebook