2011. február 10., csütörtök 17:35

Test Drive Unlimited 2 - soha jobbkor! Kiemelt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Playstation

Mielőtt végképp bekattannánk a februári szürkeségtől, irány Ibiza és a világ legjobb autói, napsütés, pálmafák, mi kellhet még a tél nyomasztó terhe ellen? Ez a TDU2 2011-ben!

Az már biztos, hogy az Atari marketingcsapata kiválóan időzítette a játékot. Ha már nem lehettek kész a karácsonyi őrületre, megvárták, amíg mindenkinek tele lesz a hócipője a téllel, és napfényt, tengerpartot akar. A Test Drive pont ezt adja, szinte érzi az ember, ahogy visszatér belé a D-vitamin. Persze ehhez az is kell, hogy Ibiza szigetét ilyen jó minőségben digitalizálják (arra még nem volt szerencsém járni, így az életszerűségről nem beszélhetek). A grafikára nem lehet panasz, változatos időjárás, tenger felett villámló viharfelhők, szakadó eső, napsütés, ahogy az kell 2011-ben. Hála az égnek, volt annyi eszük, hogy a sziget szabadon is bejárható.

Mint minden autóversenyes anyagban, itt is természetesen versenyeket kell megnyerni, vagy megtenni egy adott pályát időre. Bár a kezelést nem könnyű megszokni (pontosabban a nehézség beállítását), de ha sikerül, utána pazar élményben lehet része a játékosnak. A program tömve van tartalommal, változatos versenyekkel, hangulatos pályákkal, taxis és szállítós küldetésekkel, rendőrös akciókkal. Még fényképezős küldetések is vannak, amikor egy adott autót egy bizonyos helyen és időben kell lefotóznunk. Egyszóval mindenki megtalálja a vérmérsékletének megfelelő küldetéseket.

A többjátékos részek hasonlóan izgalmasak, persze saját avatárt is készíthetünk a játékban. Igaz, a program a legtöbb hibát errefelé rejtegeti. A multiplayer kapcsolat mindig a legrosszabbkor döcög, az ismerősök online listájában nem tudjuk közeli ismerőseinket kiemelni, illetve egy-egy játékban is annyira szétdobálja a pályán az ismerősöket, hogy nemegyszer inkább kilép az ember és újra próbálkozik.

Mindazonáltal nagyon jó kis játék lett a TDU2, a technikai és kezelési gondokat hamar feledteti a rengeteg tartalom és a sziget varázsa. Nyugodtan ajánljuk mindenkinek!

Megjelent: 3032 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. máj. 14., hétfő 16:17

Szólj hozzá!

0
Felhasználási feltételek.

Hozzászólások

  • Még nem érkezett hozzászólás
  • Alaphelyzet
  • Cím
  • Dátum
  • Véletlen
még több Tartsd a SHIFT-et lenyomva az összes cikkért mind

Szia!

Ki van itt

0 tag and 83 vendég online

Aktív klubok

Híreink

Uncharted: The Lost Legacy

2017. június 13 in Playstation 4

Sokan örülünk neki, hogy a sorozat újabb elemmel bővül, a Lost Legacy-vel, ami eredetileg DLC-nek indult, aztán véletlenül annyi lett…

Assassin's Creed Origins

2017. június 12 in Playstation 4

Az október 27-én megjelenő Assassin's Creed Origins E3 videója elképesztő lett! Gyorsan nézd meg te is!

Far Cry 5 trailer!

2017. máj. 26 in Playstation 4

A 2018. február 27-én megjelenő játékhoz brutális videót küldött az Ubisoft! Tényleg érdemes megnézni, elképesztően néz ki!

Red Dead Redemption 2 csak jövő tavasszal!

2017. máj. 24 in Playstation 4

A PS4 tulajok karácsonykor még nem, legkorábban 2018. tavaszán vehetik kézbe a Red Dead Redemption 2-t, tudatta közleményben a Rockstar.…

Injustice 2 már a boltokban!

2017. máj. 16 in Playstation 4

A szuperhősös Tekken már kapható PS4-re, amíg beszerzitek, nézzetek meg 36 óra videót, a folytatásban!

Facebook