2013. október 08., kedd 08:34

FIFA14 - tényleg jobb lett!

Írta: 
Értékelés:
(2 szavazat)

Egy évente megjelenő sorozatnál mindig az a legfontosabb kérdés, hogy jobb lett-e, mint a tavalyi. A FIFA14 igen, legalábbis a Playstation verzió.

Eddig köztudomású volt, hogy a FIFA gyorsabb, dinamikusabb játékélményt ad, a PES pedig lassabb, elmélyültebb, építkezősebb futballt tesz lehetővé. Az idén pont ebben próbált meg változtatni az EA Sports, lassítani, finomítani akarta a játékmenet bizonyos részeit, így ez sikerült is neki. Hogy a sokat ígért labdafizika mennyiben változott, hát nyilván nem sokat, hiszen már tavaly is rendben volt.

Idén már nemcsak (reméljük) annyiból áll a játék, hogy labdavezetés, passz, passz, lövés, hanem a játékosok sokkal egyszerűbben használhatják a jobb analóg kart, elképesztő cseleket mutatva be ezzel. Ez tavaly is így volt, de most sokat egyszerűsödött. Egyszerűsödött a labdavezetés közbeni irányváltás, így már tényleg nem lehetetlen Ronaldo-i látványvilágot a gyepre varázsolni.

Száz szónak is egy a vége, pláne ha valaki nem ismerné a sorozatot, a FIFA-t minden focirajongónak ismernie kell. Elképesztő hangulat, hatalmas stadionok, több tízezer ember a lelátókon, és persze magyar nyelvű közvetítés.

Megjelent: 3046 alkalommal

Szólj hozzá!

0
Felhasználási feltételek.

Hozzászólások

  • Még nem érkezett hozzászólás
  • Alaphelyzet
  • Cím
  • Dátum
  • Véletlen
még több Tartsd a SHIFT-et lenyomva az összes cikkért mind

Szia!

Ki van itt

0 tag and 51 vendég online

Aktív klubok

Híreink

Uncharted: The Lost Legacy

2017. június 13 in Playstation 4

Sokan örülünk neki, hogy a sorozat újabb elemmel bővül, a Lost Legacy-vel, ami eredetileg DLC-nek indult, aztán véletlenül annyi lett…

Assassin's Creed Origins

2017. június 12 in Playstation 4

Az október 27-én megjelenő Assassin's Creed Origins E3 videója elképesztő lett! Gyorsan nézd meg te is!

Far Cry 5 trailer!

2017. máj. 26 in Playstation 4

A 2018. február 27-én megjelenő játékhoz brutális videót küldött az Ubisoft! Tényleg érdemes megnézni, elképesztően néz ki!

Red Dead Redemption 2 csak jövő tavasszal!

2017. máj. 24 in Playstation 4

A PS4 tulajok karácsonykor még nem, legkorábban 2018. tavaszán vehetik kézbe a Red Dead Redemption 2-t, tudatta közleményben a Rockstar.…

Injustice 2 már a boltokban!

2017. máj. 16 in Playstation 4

A szuperhősös Tekken már kapható PS4-re, amíg beszerzitek, nézzetek meg 36 óra videót, a folytatásban!

Facebook