2014. december 03., szerda 11:24

Assassin's Creed Rogue - tökéletes ajándék karácsonyra!

Írta: 
Értékelés:
(1 szavazat)

Ha te is Playstation 3 tulaj vagy, esetleg szereted az Assassin's Creed sorozatot, a Rogue-t kérd azonnal, nem fogod megbánni.

Már biztos mindenki tudja, hogy az Ubisoft idén két AC-t küld harcba a karácsonyfák alá, a Rogue PS3-on, míg az Unity PS4-en próbálja meg elszórakoztatni a játékosokat. De sikerül-e nekik? A Rogue-nak biztosan!

A GamersRoom jóvoltából a Rogue-t tesztelhettük és totálisan igaznak bizonyultak az előzetes hírek. A Rogue összegyűjti mindazt, amit a játékosok jónak találtak az előző részekben (pl. tengeri csaták), új és kimondottan szimpatikus főhőst, Shay Cormac-et kapunk a kezünk alá, ráadásként pedig az Észak-atlanti Óceánt.

A hajónk, ezúttal Morrigan, úgyanúgy fejleszthető, illetve ismét van vadászat és tárgykészítés (craftolás). Ráadásul most nem asszaszinok, hanem templomosok leszünk, legalábbis a történet ezt ígéri.És persze kismillió mellékküldetést, amik gondoskodnak róla, hogy nehogy észrevegyük, mennyire rövid is a fő történetszál.

Az erdős vadászat részt is sikerült valamennyire kiszámíthatóvá tenni, már nem olyan zsibbasztó az erdőben a különféle tárgyak hajkurászása. És a tengeri rész persze megint zseniális, tovább is fejlesztették a Black Flag rendszerét, némi jéghegyekkel megfűszerezve. Szinkronizálni, ami a játék egyik legnagyobb dobása (főleg utána a jump of faith) természetesen most is kell.

És szerencsére a jelenben-jövőben zajló cselekményszál elég kevés, nekem konkrétan kirohadt az agyam a korábbi részeknél, amikor hirtelen a jelenben kellett Desmonddal akciózni kicsit. Annyira nem hiányzik ez bele, kiváncsi vagyok, mikor veszi észre az Ubisoft.

Szóval az Assassin's Creed Rogue remek karácsonyi ajándék - persze csak ha nem utálod a máfajt csuklóból - beszerzéséhez pedig a GamersRoomot ajánljuk, akiknek, kvázi mint konzolos haverokként, szinte mindenhez van jó tanácsuk!

Megjelent: 1227 alkalommal
Tovább a kategóriában: « GTA V Playstation ismertető

Szólj hozzá!

0
Felhasználási feltételek.

A beszélgetés résztvevői:

Hozzászólások (1)

  • Alaphelyzet
  • Cím
  • Dátum
  • Véletlen
még több Tartsd a SHIFT-et lenyomva az összes cikkért mind

Szia!

Ki van itt

0 tag and 115 vendég online

Aktív klubok

Híreink

Uncharted: The Lost Legacy

2017. június 13 in Playstation 4

Sokan örülünk neki, hogy a sorozat újabb elemmel bővül, a Lost Legacy-vel, ami eredetileg DLC-nek indult, aztán véletlenül annyi lett…

Assassin's Creed Origins

2017. június 12 in Playstation 4

Az október 27-én megjelenő Assassin's Creed Origins E3 videója elképesztő lett! Gyorsan nézd meg te is!

Far Cry 5 trailer!

2017. máj. 26 in Playstation 4

A 2018. február 27-én megjelenő játékhoz brutális videót küldött az Ubisoft! Tényleg érdemes megnézni, elképesztően néz ki!

Red Dead Redemption 2 csak jövő tavasszal!

2017. máj. 24 in Playstation 4

A PS4 tulajok karácsonykor még nem, legkorábban 2018. tavaszán vehetik kézbe a Red Dead Redemption 2-t, tudatta közleményben a Rockstar.…

Injustice 2 már a boltokban!

2017. máj. 16 in Playstation 4

A szuperhősös Tekken már kapható PS4-re, amíg beszerzitek, nézzetek meg 36 óra videót, a folytatásban!

Facebook